PURENITPurenit

A purenit egy rendkívül sűrű, funkcionális építőanyag, amely a kimagasló tulajdonságok szinte hihetetlen tárházát kínálja. A purenit minőségi adatait minden további nélkül csillagos ötössel jellemezhetjük. A purenit egy magas hőszigetelési értékű (PUR/PIR) keményhab alapú poliuretán termék.

A fajsúlya kb. 550 kg/m3 – ezzel pedig minden szilárdsága, stabilitása és magas hőszigetelési értéke mellett a purenit igazán pehelysúlyú.

purenit – a hihetetlen funkcionális építőanyag!

Aki a teljesítményével akar kitűnni, annak megbízható alapok kellenek, hogy megbízhatóan megvalósíthassa ötleteit és fejlesztéseit. Az új megoldásokhoz gyakran van szükség új anyagokra és anyagpárosításokra. De mi legyen akkor, ha elérjük a hagyományos anyagok képességeinek határait? Ha a fa, a fém, a műanyag vagy a kompozit anyagok egyszerűen nem felelnek meg az egyedi követelményeknek? Ekkor jön el az ideje a purenit-nek, az egyszerűen többre képes, újszerű szerkezeti anyagnak!Purenit

Tulajdonságok:
- ellenáll a jelentős mechanikai terhelésnek,
- nyomásálló,
- alaktartó,
- kedvező ragaszthatóság,
- a legkülönbözőbb fedőrétegekkel kasírozható és bevonatolható,
- vegyszerálló, biológiai és épület-ökológiai szempontból semleges,
- rothadásálló és nem lebomló,
- újrahasznosítható

Alkalmazási terület:
Profilok és lécek, nedves és vizes helyiségek ..., homlokzatok, fürdő- és hajóbútor-építés, járműgyártás (pl. lakóautók, vagonok és haszonjárművek, hajók gyártása stb.), konyhai munkalapok, szendvicsszerkezetek magja stb.

purenit® – a gyémánt a funkcionális szerkezeti anyagok között

A purenit egy újszerű szerkezeti anyag, amely sokoldalúságának és beállítható tulajdonságainak köszönhetően teljesen meggyőző. Ahol a fa és faforgács anyagok elérik a határaikat, ott a purenit helytáll lehengerlő tulajdonságaival.

Kiemelkedő minőségű szerkezeti elemek gyártására és hőszigetelésére

Rugalmas, gazdaságos és jövőbe mutatóPurenit

Homlokzatépítő elemként, minőségi ablakgyártó alapanyagként, válaszfalak alapanyagaként vagy időtálló és minőségi ajtók anyagaként a purenit® új etalon az alapanyagok között.

Emelkedő energiaköltségek mellett a hőhidak tolerálása teljességgel elfogadhatatlan. Az épületek minőségi hőszigetelése nem csupán a hőszigetelő burok kérdése, hanem a következetesség jegyében a homlokzati szerkezetek részletmegoldásaitól az ablakok alapanyagain át számos más épületrészig terjed.

purenit® – kétszeres teljesítmény, kétszer jobb!

A purenit® alapjában véve háromszorosan is jó, mert gazdaságos megmunkálást biztosító kitűnő mechanikus tulajdonságai mellett a purenit® kitűnő hőszigetelési tulajdonságokkal és jó diffúziós képességekkel rendelkezik. Anyagféleségtől függően a purenit® kb. 400 és 700 kg/m³ közötti fajsúllyal rendelkezik, könnyű és ezért alacsony súlyterhelést jelent. A homogén anyagszerkezet és a sűrűsége felelős kitűnő hőszigetelő képességéért. Nem is csoda, hogy a purenit® meggyőző alternatívája a fa alapú termékeknek.

 

Kapcsolat

Gil-Trade Kft. - Forgalmazó

Cím: Budapest 1036 Tímár u. 8/b

Nyitva tartás:
H-CS: 9.00 - 17.00
P: 9.00 - 16.00
Sz: 9.30 - 12.30

Telefon: +36 1 453-0448

Fax: +36 1 453-0449

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Letöltés